Portfolio

Sinds oktober 1990 hebben we tal van projecten uitgevoerd. Een kleine greep uit recente projecten met een korte samenvatting is hieronder opgenomen.

Gemeente

Voor de dienst OCW van de gemeente Den Haag is de rol van IV manager a.i. vervuld.

Als programmamanager is er gewerkt aan de rationalisatie van het applicatielandschap en de invoering van een cliƫnt volg systeem.

Landelijke dienst

In de rol van lead architect en management consultant hebben wij voor een rijksbreed programma in een complexe context vorm gegeven aan een overheidsbrede dienst met: functionele en technische architectuur, applicatieverwerving en technische implementatie. Deze dienst draait op de modernste open source cloud-technologie en in een overheid-eigen datacenter.


Wetswijziging arbeidsmarkt

Voor een verandering in de wetgeving voor de arbeidsmarkt hebben wij de rol van lead architect ingevuld en het veranderprogramma van het begin tot het eind succesvol begeleid tot en met het operationeel stellen van de nieuwe processen.


Software industrie

Vanuit de rol van architect hebben wij bij een software leverancier vorm gegeven aan de transformatie van een technisch product naar een platform met bedrijfsdiensten.


Bedrijfs-systeem

Als architect hebben wij een alternatief platform ontworpen voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen rond de PGB en de bouw daarvan begeleid.


innovatie portal

Gedurende een economische baisse en de opkomst van gepersonaliseerde dienstverlening via het internet hebben wij als business architect en programma manager het landelijk portaal voor werkzoekenden en werkgevers vernieuwd – uiteraard bleef de winkel tijdens de verbouwing open.